Classes

PRE DANSA (Pre- Ballet·Pre- Ball Modern ·Jocs i Dansa Creativa ) Alumnes d' Educació Infantil (P3-P4-P5)

CLASSES DE PRE DANSA (Pre-ballet, pre-ball modern, dansa creativa)

Dansa i Jocs pels alumnes d'Educació Infantil (P3-P4-P5)

Ens divertim ballant!!!
Iniciem als alumnes en una serie d'activitats y tècnicas basades en el joc, l'experimentació, la coordinació, la musicalitat, el movimient coreogràfic i la imaginació.

BALL MODERN (BASE TÈCNICA BALLET• MODERN JAZZ• BROADWAY· LYRICAL JAZZ· •URBAN JAZZ)

Ball Modern  (BASE TÈCNICA BALLET• MODERN JAZZ• BROADWAY· LYRICAL JAZZ· •URBAN JAZZ) :

És una disciplina que inclou execucions coreogràfiques incloses en espectacles Musicals Teatral s (Broadway), Televisius, Concerts (Companyies de dansa moderna, Videos Musicals (Videoclips MTV) Cabarets (Revistes), etc. Malgrat que aquests tipus de ball semblen ser molt diferents, tenen una arrel comuna.

TEATRE - INTERPRETACIÓ

El teatre considerat com a joc dramàtic s’utilitza per aprendre a expressar-se amb la veu y el cos.

A través del joc dramàtic, desenvolupar la seva creativitat, la seva capacitat de comunicació, d’observació i de coordinació. Amb aquesta feina també es potencia la capacitat de relació amb els altres i amb el món que ens envolta.

 

Les Classes:

Les tècniques teatrals seran la nostra millor eina per treballar el procés educatiu dels alumnes.

BALLS DE SALÓ

A Totes les civilitzacions el ball ha estat la manera més natural de divertir-se i expressar els sentiments. És una activitat física suau i divertida, apropiada per a totes les edats. Et permet de relaxar-te mentalment, cuidar-te físicament  i gaudir de les relacions personals.

Despertarem la nostra imaginació, tot ball  necessita d'una posada en escena, una dramatització que ens portarà al món de la creativitat.

DANSA: BALLET-JAZZ ( ADULTS PRINCIPIANTS)

 

CLASSE PER ADULTS PRINCIPIANTS DANSA: BALLET-JAZZ.

 ELS DIJOUS A les 19.00H És una classe per mantenir-te en forma i divertir-te, amb gent que té la teva edat i mateixa mentalitat. A les nostres classes de dansa per a adults has oblidar-te de la imatge típica de tutus, mallots, etc .. Ens  vestim simplement amb una samarreta (no molt ampla per poder corregir la teva postura), leggins i mitjons o si ja tens, sabatilles bàsiques de ballet de mitja punta.

BABYDANCE · PRE-BALLET ·DANSA CREATIVA

Classes divertides , didàctiques però sobretot classes que li permetran a la teva filla o fill apendre i desenvolupar la seva creativitat i imaginació a travès de la dansa.

Aquesta classe permet al nen explorar i investigar, enfrontar-se a les seves limitacions, relacionar-se amb els altres, incrementar la creativitat, conèixer i dominar el seu cos i la mobilitat del mateix., desenvolupar la iniciativa pròpia, assumir rols, participar del joc en grup i expressar-se amb llibertat.

PILATES

El mètode Pilates és un sistema de moviment que compta amb una sèrie d’exercicis, junt amb altres variants, que majoritàriament es realitzen estirats sobre una superfície especialment condicionada per evitar pressions sobre els músculs i les articulacions.