Escola CASTING

CASTING es posa en marxa l'any 2009, com a mitjà d′esbarjo i oci amb una clara vocació professional que permeti donar una vessant educativa i formadora dels alumnes. Dirigida per Laura Martínez, professional de la dansa amb una extensa trajectòria com a ballarina, professora i educadora. A més, completa la seva formació amb estudis complementaris d'Educació Infantil. Ajuntant així les seves tres passions: la dansa, l'ensenyament i els infants.

LA DANSA ÉS PER A TOTHOM; per això l′escola està oberta a tot tipus d′alumnes, bé tinguin aspiracions professionals o només vulguin gaudir del seu temps d′esbarjo amb activitats de lleure i enriquiment personal. Les nostres classes estan dirigides per un professorat perfectament qualificat i amb molts anys d′experiència.

La formació, els programes i la metodologia s′estructuren per nivells. Adaptats a l′edat dels alumnes, característiques i nivell de cada grup. Els nostres alumnes valoren la qualitat dels nostres professors i l'enfocament NO competitiu i dinàmic de l'escola.

Les classes tenen com a objectiu fer de la dansa una activitat formadora, integradora i un mitjà d'expressió. El nostre desig és que tots els nostres alumnes, des dels més petitons fins als més grans, se sentin com a casa i formin part d'aquesta meravellosa FAMÍLIA CASTING. I que en un ambient familiar d'afecte i disciplina adquireixin un excel·lent aprenentatge en una escola on fomentem el companyerisme i el treball en equip.

Plantegem programes pedagògics de dansa, arts escèniques i altres activitats complementàries per a infants, joves i adults.

BABYS (Dels 2 als 4-5 anyets)Alumnes que vulguin explorar i investigar, enfrontar-se a les seves limitacions, relacionar-se amb els altres, incrementar la creativitat, conèixer i dominar el seu cos i la mobilitat del mateix., desenvolupar la iniciativa pròpia, assumir rols, participar del joc en grup i expressar-se amb llibertat.

NENS (Dels 5-6 als 7 anys)Alumnes que vulguin introduir-se al món de la dansa i les arts escèniques.

JOVES I (Dels 8 als 10 anys) JOVES II (Dels 11 als 13 anys) JOVES I (Dels 14 als 17 anys) Estudiants que vulguin endinsar-se en l'aprenentatge formatiu de la dansa i les arts escèniques o simplement que tinguin aquestes disciplines com a entreteniments.

ADULTS (A partir de 18 anys)Alumnes amb aspiracions professionals o bé que vulguin aprendre per propi plaure i vulguin obtenir beneficis físics, psíquics i socials.

EL NOSTRE CENTRE

Ubicació: Gran Via de Lluís Companys,244 Local 3 Escola CASTING • Gran Vía de LLuis Companys, 244, Local 3 • PLAZA DOCTOR FERRAN • BARRI CAN FARRERONS •  LOCALS BAIXOS DE VALL PREMIÀ III (no estem a peu de carrer)•08330 Premià de Mar


Telf: 93 752 11 75

Correu electronic: direccio@escolacasting.es


View Larger Map