Escola CASTING

CASTING es posa en marxa l'any 2009, com a mitjà d′esbarjo i oci amb una clara vocació professional que permeti donar una vessant educativa i formadora dels alumnes. Dirigida per Laura Martínez, professional de la dansa amb una extensa trajectòria com a ballarina, professora i educadora. A més, completa la seva formació amb estudis complementaris d'Educació Infantil. Ajuntant així les seves tres passions: la dansa, l'ensenyament i els infants.

LA DANSA ÉS PER A TOTHOM; per això l′escola està oberta a tot tipus d′alumnes, bé tinguin aspiracions professionals o només vulguin gaudir del seu temps d′esbarjo amb activitats de lleure i enriquiment personal. Les nostres classes estan dirigides per un professorat perfectament qualificat i amb molts anys d′experiència.

La formació, els programes i la metodologia s′estructuren per nivells. Adaptats a l′edat dels alumnes, característiques i nivell de cada grup. Els nostres alumnes valoren la qualitat dels nostres professors i l'enfocament NO competitiu i dinàmic de l'escola.

Les classes tenen com a objectiu fer de la dansa una activitat formadora, integradora i un mitjà d'expressió. El nostre desig és que tots els nostres alumnes, des dels més petitons fins als més grans, se sentin com a casa i formin part d'aquesta meravellosa FAMÍLIA CASTING. I que en un ambient familiar d'afecte i disciplina adquireixin un excel·lent aprenentatge en una escola on fomentem el companyerisme i el treball en equip.

Plantegem programes pedagògics de dansa, arts escèniques i altres activitats complementàries d'oci, fitness i benestar per a infants, joves i adults.


INFANTS:

·ALUMNES EDUCACIÓ INFANTIL(3-5anys)

Alumnes que vulguin explorar i investigar, enfrontar-se a les seves limitacions, relacionar-se amb els altres, incrementar la creativitat, conèixer i dominar el seu cos i la mobilitat del mateix., desenvolupar la iniciativa pròpia, assumir rols, participar del joc en grup i expressar-se amb llibertat.

· ALUMNES D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA( 6-11 anys)

Alumnes que vulguin introduir-se al món de la dansa i les arts escèniques i que vulguin realitzar la dansa com una activitat extraescolar.

JOVES:

· ALUMNES D'EDUCACIÓ SECUNDÀRIA (12-16 ANYS) // ALUMNES DE BATXILLERAT (16-18 ANYS)

 Estudiants que vulguin endinsar-se en l'aprenentatge formatiu de la dansa i les arts escèniques o simplement que tinguin aquestes activitats com a entreteniments.


ADULTS:

·(A PARTIR DE 18 ANYS)

Alumnes amb aspiracions professionals o bé que vulguin aprendre per propi plaer i vulguin obtenir beneficis físics, psíquics i socials.

EL NOSTRE CENTRE

Ubicació: Gran Via de Lluís Companys,244 Local 3 Escola CASTING • Gran Vía de LLuis Companys, 244, Local 3 • PLAÇA DOCTOR FERRAN • BARRI CAN FARRERONS •  LOCALS BAIXOS DE VALL PREMIÀ III (no estem a peu de carrer)•08330 Premià de Mar


Telfs: 634530058  i 937521175

Correu electronic: direccio@escolacasting.es


View Larger Map