PROMO 11 DEL ONCE

🤑PROMO 11/11/2021*: MATRÍCULA GRATIS y 50% dto. CUOTA MENSUAL NOVIEMBRE. EN CLASES PILATES FUSION PARA MUJERES REALES con el MÉTODO BAU🦋 Envía un mensaje a nuestro whatsapp 📲 634530058. Te informaremos y formalizaremos la inscripción 📆 🧘🏼*Promoción válida sólo hoy jueves 11/11/2021 🏠Associació Sociocultural CASTING EDIAE - Gran Vía de LLuis Companys 244- local 3 / Plaça Dr.

Encara no coneixes el nostre grup de Facebook?? Fes un click, un “m’agrada” al Grup de l'Associació CASTING EDIAE!!!

Participa en el nostre grup de facebook. Uneix-te en aquest enllaç: https://www.facebook.com/groups/escolacasting i gaudeix de Frases Inspiradores sobre Mindfulness, Superació i Creixement Personal que canviaran la teva vida. És inevitable experimentar mals moments al llarg de la vida. Aquestes frases motivacionals et serviran d'inspiració per afrontar adequadament els problemes i les dificultats. Autoajuda per reflexionar i acostar-te a una vida més plena. Et poden ajudar a seguir aprenent i creixent, a superar-te i ser una millor persona.

CLASE DE PRUEBA PARA MUJERES: BALLET-JAZZ- TOTAL BODY.

CLASE DE PRUEBA PARA MUJERES: BALLET-JAZZ- TOTAL BODY. Viernes 2 de octubre de 18.00h a 19.00H. Ponte en forma bailando !!
La Combinación perfecta de ballet y jazz para conseguir un cuerpo estilizado, tonificado y en armonía. Te ayudará a sentirte mejor y desconectar de la rutina.
Nivel Iniciación. Una clase especial en la que a los ejercicios están ADAPTADOS a nivel básico. Dirigida a mujeres que se inician y quieren hacer un entrenamiento más artístico.

ENS REINVENTEM!!

Arrel de la pandèmia de COVID-19, ens reinventem i decidim temporalment centrar-nos únicament en ajudar a les dones. D'aquí surt , l'ESPAI DONA de l'Associació Sociocultural CASTING EDIAE. Un nou projecte solidari per fomentar la creació d'activitats artístiques, esportives, de benestar i creixament personal.  Un nou espai , artístic i creatiu  on impartim classes, cursos, tallers... Un ambient d'autocura per les dones on estructurem la formació i la metodologia adaptats a les edats i característiques de cada grup.