SHAKA DANCE®

 

Shaka Dance® és una activitat que combina el treball cardiovascular amb l'enfortiment aprofitant la diversitat i "fushión" a més de la creació de passos utilitzant ritmes de diferents cultures.

Shaka Dance® no té límit, entenem que la creació de nous passos i estils d'altres ja apresos enriqueix. Cada persona es mou de forma diferent, per interioritzar un nou pas hem de fer-lo nostre i per sentir el nostre necessitem adaptar-lo a la nostra manera d'expressar. Aprendràs cultura, passos i tècnica de diferents disciplines: Dancehall, Afro, hip-hop, ritmes latinos.Aprovechamos el "caràcter" de cada cultura per enfortir valors com l'autoestima, la confiança en nosaltres i el respeto.Cuando aquests valors s'estableixen en nosaltres també aprenem a respectar i empatitzar amb el nostre entorn.

Els dimecres de 20.15 a 21.15hores, vespres de Shakadance Grup Adults (tècnica de diferents disciplines: Dancehall, Afro, Hip Hop, ritmes llatins)Envia un WhatsApp al 634530058 i reserva cita per provar una classe!!

Som pioners al Maresme d'aquest estil!!! 

 Dale al play!

Welcome to “The New Movement”