BALLET/JAZZ - TOTAL BODY

POSSA'T EN FORMA BALLANT!!

 BALLET/JAZZ-TOTAL BODY

La combinació perfecte de ballet i jazz per aconseguir un cos estilitzat ,tonificat i en harmonia. T'ajudarà a sentir-te millor i a desconnectar de la rutina.
Una classe especial en la que els exercicis estan adaptats a nivell bàsic, dirigida a dones que s'inicien o volen fer un entrenament més artístic.

És una classe per mantenir-te en forma i divertir-te, amb gent que té la teva edat i mateixa mentalitat. A les nostres classes has oblidar-te de la imatge típica de tutus, mallots, etc .. Ens  vestim simplement amb una samarreta (no molt ampla per poder corregir la teva postura), leggins i mitjons o si ja tens, sabatilles bàsiques de ballet de mitja punta.

Iniciarem la classe amb exercicis bàsics de ballet a la barra, per aprendre i conèixer el nostre cos. Després passarem al terra per fer estiraments i exercicis tècnics al centre. I per finalitzar la classe ballarem coreografies de diferents estils, per divertir-nos, desenvolupar la nostra creativitat i posar en pràctica el que s'ha après.(Grup Reduït-Places Limitades)


ℹ️INFORMACIÓ@castingediae :
➡️ Envia'ns un whatsapp:📲 634530058
➡️Truca'ns:📱937521175
➡️ Envia'ns un mail:📧castingediae@gmail.com
➡️A la recepció del centre 😷T'ATENDREM AMB CITA PRÈVIA
📍Gran Vía de LLuis Companys, 244, Local 3 • PLAZA DOCTOR FERRAN • ZONA LOCALS BAIXOS DE VALL PREMIÀ III· Can Farrerons